Post Info TOPIC: tipuri de ceramica cele mai bune
alina

Date:
tipuri de ceramica cele mai bune
Permalink Closed


Domnule Doctor am o mare neclaritate in ceea ce priveste portelanul folosit la lucrarile dentare. Care este cel mai bun portelan si daca lucrarea este formata din 9 dinti care ar fi pretul acesteia? Cum pot sa fiu sigura ca tehniciarul care mi-o face foloseste portelan si nu foloseste composit in combinatie cu potelan si imi i apretul unui dinte de portelan?


 


 __________________
Dr. Oreste Gheorghe

Date:
Permalink Closed

"Domnule Doctor am o mare neclaritate in ceea ce priveste portelanul folosit la lucrarile dentare. Care este cel mai bun portelan si daca lucrarea este formata din 9 dinti care ar fi pretul acesteia? Cum pot sa fiu sigura ca tehniciarul care mi-o face foloseste portelan si nu foloseste composit in combinatie cu potelan si imi ia pretul unui dinte de portelan?"


 Ceramica ( potelanul ) cu care lucreaza laboratorul este Heraceram de la Heraeus-Kulzer.   Consider aceasta ceramica cea mai buna in acest moment.


 Pretul unei coroane total ceramice este de 3.500.000 ( 350 RON ). Consultati lista de preturi afisata pe site pentru mai multe lamuriri referitoare la preturi http://www.dentalcare.go.ro/preturi.htm .


 Ceramica nu poate fi combinata cu compozitul. Ceramica este superioara compozitului. Pentru mai multe informatii consultati informatiile de pe site http://www.dentalcare.go.ro/coroane.htm .__________________
cora

Date:
Permalink Closed

Compozitul se poate folosi si la fatetarea dintilor vizibili?Aspectul va fi acceptabil?


Presupunand ca folosesc portelan la mai multe coroane ,in cazul in care proba este Ok , se monteaza lucrarile si dupa un timp scurt se constata un neajuns sau durere se dau jos lucrarile?Se va plati din nou daca se strica coroanele de 350 ron bucata?


Domnule doctor ,este un site deosebit de util si pentru ca l-am popularizat,am ajuns sa ma solicite unii cunoscuti fara internet ,sa va intreb diverse lucruri.Va multumesc in numele tuturor.__________________
Dr. Oreste Gheorghe

Date:
Permalink Closed

"Compozitul se poate folosi si la fatetarea dintilor vizibili ? Aspectul va fi acceptabil ?


 Fatetarile se fac in cabinet din compozit. Fatetarile din ceramica ( se realizeaza in laborator dupa amprenta ) sunt superioare fatetarilor din compozit."Presupunand ca folosesc portelan la mai multe coroane , in cazul in care proba este Ok , se monteaza lucrarile si dupa un timp scurt se constata un neajuns sau durere se dau jos lucrarile ? Se va plati din nou daca se strica coroanele de 350 ron bucata?"


 Coroanele sunt cimentate definitiv numai in cazul in care toate tratamente sunt efectuate corect.__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard